Cinquena victòria consecutiva de l'Handbol Sant Cugat que es manté colíder de la categoria

Els santcugatencs s'imposen 22 a 31 al Mataró en un partit que han dominat des de l'inici


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat encadena cinc triomfs seguits / Font: Cugat Mèdia

L'Handbol Sant Cugat encadena cinc triomfs seguits / Font: Cugat Mèdia

L'Handbol Sant Cugat aconsegueix mantenir-se colíder gràcies a la victòria (22-31) a la pista del Mataró en la vuitena jornada del grup D de la Primera Divisió Estatal masculina. L'equip liderat per Andrei Xepkin aconsegueix així la cinquena victòria consecutiva, situant-se amb 13 punts, els mateixos que l'Esplugues i el Sant Quirze, al capdamunt de la classificació. Els santcugatencs han estat tot el partit per davant i la superioritat ha estat constant.

El partit ha començat amb força igualtat i cap dels dos equips assolia una diferència important. Així ha estat fins que els d'Andrei Xepkin s'han posat 7-10 i, a partir d'aquí, ha començat el control santcugatenc. Els instants inicials havien estat força travats, però el partit s'ha dinamitzat i han aparegut oportunitats al contraatac. Els locals no han aguantat el ritme del Sant Cugat, que han arribat al descans amb avantatge (12-16).

No ha estat fins a la segona meitat que el Sant Cugat ha començat a passar més per damunt del Mataró. A la represa, els vermell-i-negres s'han posat ràpidament sis punts per sobre i a partir d'aquí s'han dedicat a gestionar la diferència i, de tant en tant, ampliar-la. El Mataró en cap moment han donat mala imatge, però els visitants han fet un partit molt seriós i els han deixat sense opcions.

El tècnic, Andrei Xepkin, ha ressaltat "l'equilibri entre la defensa i l'atac i el creixement constant de l'equip". "Ara cal pensar en el proper partit perquè aquest contra el Mataró ja és història".

Un partit rodó dels santcugatencs que dóna continuïtat a la boníssima dinàmica de resultats. Després de cinc victòries consecutives, les expectatives són altes i el fet d'estar amunt a la taula situa el Sant Cugat com un clar candidat a l'ascens. El pròxim partit és a casa contra el Palautordera en la novena jornada de lliga.




Andrei Xepkin

Hem estat molt bé tant en defensa com en atac. Cal seguir amb aquest ritme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.