L’handbol Sant Cugat rep el Sant Quirze en un duel directe per la lluita pel títol

Els santcugatencs poden aconseguir la vuitena victòria consecutiva contra un equip que ara mateix és invicte


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu d'un partit de l'Handbol Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Una imatge d'arxiu d'un partit de l'Handbol Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Club Handbol Sant Cugat rep diumenge a dos quarts d'una l’Handbol Sant Quirze en un duel que serà determinant per a definir les posicions capdavanteres del Grup D de la primera divisió estatal masculina. Els dos equips arriben pletòrics a aquesta onzena jornada. El Sant Cugat afronta el matx havent guanyat els darrers set partits i colíder amb disset punts. Els visitants són tercers amb quinze havent disputat dos partits menys i són l’únic equip invicte de la lliga.

L’equip entrenat per Andrei Xepkin ha guanyat vuit de les deu jornades que ha disputat i el Sant Quirze n’ha guanyat set i ha empatat l'altre dels vuit que han jugat. Aquest serà un enfrontament entre l’equip més golejador, el Sant Cugat i el menys golejat, el Sant Quirze, fet que augura un duel molt igualat. Els dos equips es presenten, juntament amb l’Esplugues, com els candidats a guanyar la lliga regular i aquest partit serà molt important de cara a la classificació final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.