L'Handbol Sant Cugat supera la Roca i tanca l'any en tercera posició

Els santcugatencs es refan amb aquesta victòria de la darrera desfeta davant el Sant Quirze

Marc Jordán ha marcat sis gols davant la Roca / Font: Anna Maymús

L’Handbol Sant Cugat guanya (26-29) a la pista de La Roca en matx corresponent a la jornada 12 del grup D de la Primera Estatal. El partit ha estat força igualat , però dominat pels santcugatencs. L’equip d’Andrei Xepkin aconsegueix amb aquest resultat oblidar-se de la derrota contra el Sant Quirze i suma així la novena victòria en dotze jornades. Els vermell-i-negres tanquen el 2020 en tercera posició.

La primera meitat ha estat lleugerament dominada pel Sant Cugat. Els vermell-i-negres han anat constantment per davant al lluminós, però amb una màxim avantatge de 4 gols 6-10) i en cap moment s'han distanciat gaire en el marcador. El partit ha arribat (13-15) favorable al Sant Cugat al descans.

A la represa, la dinàmica de joc i sensacions no han canviat molt i a poc a poc l'Handbol Sant Cugat ha anat augmentant i consolidant l'avantatge. Quan quedaven dos minuts, el Sant Cugat guanyava de cinc punts(22-27), però els locals han fet un últim esforç, en va, per acabar perdent (22-29).

Els gols santcugatencs han estat ben repartits i els màxims anotadors han estat Marc Aballi i Marc Jordán, tots dos amb 6 gols. L'Handbol Sant Cugat ja no tornarà a disputar cap partit fins l'any vinent. S'enfrontarà el 16 de gener contra el Sant Esteve Sesrovires al Pav 3 de la Rambla del Celler.

El tècnic, Andrei Xepkin, admet la "duresa" del partit, però, marxa força "content" i lloa els "recursos tècnics" de Marc Jordán.