L'Handbol Sant Cugat s'imposa per (33-31) a l'Handbol Terrassa i recupera el camí de la victòria

Els santcugatencs han hagut de treballar molt per guanyar i en molts moments han anat per sota en el marcador


  • Comparteix:

Una acció de la segona meitat del partit / Font:CugatMèdia

Una acció de la segona meitat del partit / Font:CugatMèdia

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha guanyat (33-31) al Terrassa en el partit corresponent a la 21a jornada del grup D de la Primera Divisió Estatal. L'equip dirigit per Andrei Xepkin s'ha trobat al davant un rival molt incòmode al que finalment ha pogut superar amb patiment. Els vermell-i-negres, tercers, visiten la propera jornada la pista de l'OAR Gràcia, tretzè.

Els primers minuts, com la resta del partit, han estat un intercanvi constant de cops i el marcador i el lideratge s'anava alternant entre els dos equips. En finalitzar la primera meitat el marcador provisional era de (19-18) favorable als locals i s'intuïa que podia seguir la igualtat a la segona meitat.

A la represa, el Terrassa ha començat més fort, però els santcugatencs han reaccionat a temps i han neutralitzat el joc dels visitants. La igualtat ha seguit i només als últims instants el Sant Cugat ha agafat prou avantatge per a finalment endur-se la victòria.

Andrei Xepkin ha destacat la dificultat de jugar contra rivals de la part baixa durant la segona volta i valora molt el resultat positiu aconseguit avui pel seu equip. També valora haver superat les lesions i com l'equip s'ha refet d'aquests contratemps.




Andrey Xepkin

"Hem de pensar en millorar i pujar el nivell al que vam mostrar durant la primera volta. Estem treballant durant la setmana per aconseguir-ho i això intentarem".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.