HANDBOL: El Sant Cugat necessita retrobar-se amb la victòria i ho intentarà amb l'Arrahona


  • Comparteix:

Després de l'empat de l'última jornada, l'Handbol Sant Cugat es desplaça aquest cap de setmana a la pista de l'Arrahona. L'equip entrenat per Jordi de la Cruz és sisè amb quatre punts més que el seu rival, que és onzè. Una victòria permetria als santcugatencs afrontar la resta de partits de lliga des de la part alta de la taula.

La setmana passada el Sant Cugat es va haver de conforma amb l'empat davant el Sant Esteve Sesrovires, un adversari en la mateixa situació que l'Arrahona. Cada partit però és diferent i aquest cop els vermell-i-negres seran visitants d'una pista que fa temps no trepitgen. Recordem que l'Arrahona va pujar la temporada passada a primera catalana.

El segon entrenador de l'handbol Sant Cugat, Pere Lluís Martí, diu que espera un partit igualat i molt difícil.

Pere Lluís

Podem esperar un partit igualat i molt difícil.


Tot i la seva estrena en la categoria, el rival d'aquesta jornada suma 15 punts, és a dir, 4 menys que l'Handbol Sant Cugat i a la seva pista no deixarà escapar fàcilment els dos punts. El partit de la primera volta va acabar amb triomf dels vermell-i-negres per 32 a 28, un matx que llavors va ser fàcil pels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.