L'Handbol Sant Cugat defensa el lideratge de la Primera Nacional davant el Terrassa

Els santcugatencs reben aquest dissabte a les 19. 15 h el conjunt egarenc


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat rep el Terrassa aquest dissabte / Foto: Anna Maymus

L'Handbol Sant Cugat rep el Terrassa aquest dissabte / Foto: Anna Maymus

L'Handbol Sant Cugat defensa el lideratge del grup D de la Primera Estatal aquest dissabte a les 19.15 h al Pav 2 amb la visita de l'Handbol Terrassa. Els santcugatencs afronten la quarta jornada de competició després de tres victòries contundents. Els santcugatencs comparteixen la primera posició amb l'Handbol Sant Joan Despí i la Roca que també sumen els seus partits per victòries. Per contra, el Terrassa ha sumat un triomf i dues derrotes en un inici irregular de lliga.

L'Handbol Sant Cugat ha iniciat la competició de manera brillant i amb marcadors molt contundents. Triomfs contundents davant el Granollers B (29-36), contra el Palautordera (39-24) i davant el Sabadell (20-44). Tots aquests partits tenen un denominador comú, gairebé una quarantena de gols a favor per partit. Jan Rof amb 18 dianes per partit és el màxim golejador de l'equip.

El rival d'aquesta jornada és el Terrassa que suma un triomf i dues derrotes. La primera victòria a la lliga va arribar aquesta darrera jornada contra el Poblenou.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.