Empat insuficient de l'Handbol Sant Cugat a Mataró que el fa baixar a la tercera posició

El segon empat de la temporada arriba en una primera part molt dolenta dels santcugatencs (28-28)

Imatge del partit Mataró-Handbol Sant Cugat / Foto: Handbol Sant Cugat

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha encaixat el segon empat de la temporada (28-28) a la pista del Joventut Mataró a la jornada número 11 del grup D de la Primera Nacional. Els santcugatencs han tingut opcions d'endur-se el matx fins a l'últim segon, però una primera part nefasta en defensa, on han encaixat 18 gols, els han condemnat. Els de Dani Ariño reben la propera jornada el Club Handbol Poblenou, cuer de la categoria amb un sol triomf en onze jornades.

El conjunt santcugatenc ha anat tot el primer temps per darrere en el marcador, la defensa ha sigut molt feble i amb poca intensitat. En els primers compassos del matx s'ha vist un Sant Cugat amb moltes errades i sense estar amb la tensió necessària d'un partit com aquest, el parcial ha estat de (10-5) en els primers quinze minuts. A mesura que anaven passant els minuts, el conjunt vermell-i-negre s'ha refet, però ha continuat cometent errors defensius que els ha perjudicat encaixant massa gols en la primera part. Les sensacions no han estat bones, però els de Dani Ariño han aconseguit escurçar diferències abans del descans. L'atac dels locals els ha superat en els primers 30 minuts (18-17) i ha sigut molt difícil remuntar el partit tot i la millora en el segon temps.

En el segon temps el guió del partit ha canviat i se li ha posat més de cara al conjunt santcugatenc, han fet una passa endavant en defensa i s'han avançat en el marcador quan faltaven deu minuts per al final (25-27). Però amb un parcial de (3-1) els locals han aconseguit empatar el partit a 28. A l'últim segon del matx, el conjunt vermell-i-negre ha tingut l'última ocasió, però el porter mataroní ha aturat el llançament i el matx s'ha acabat amb el definitiu empat a 28.

Aquest empat ha provocat que els santcugatencs baixin del segon al tercer lloc de la classificació. A hores d'ara està empatat a punts amb el segon classificat i a un punt del primer de la categoria, però aquesta derrota davant un dels rivals de la zona baixa de la categoria, ha fet mal en termes de posicions en la classificació perquè arribava colíder a aquesta jornada. Tot i això, els de Dani Ariño continuen molt vius per assolir una de les dues places que donen accés a jugar la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata.