HANDBOL: El Sant Cugat a punt de donar la sorpresa a Banyoles, cau al final per 30 a 24

Imatges d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat cau derrotat a la pista del Banyoles per 30 a 24. Els vermell-i-negres van dominar la primera part i van marxar amb avantatge al descans. A la represa, el Banyoles va reforçar la defensa fins endur-se la victòria. La setmana que ve els santcugatencs visiten la pista del Sabadell, cuer del grup, matemàticament descendit.

L'Handbol Sant Cugat va caure derrotat a la pista del Banyoles per 30 a 24. Els homes de Jordi de la Cruz encaraven un partit on tenien molt a guanyar i poc a perdre. Els vermell-i-negres van dominar el joc a la primera part i van marxar al descans amb una diferència de tres gols al seu favor. A la segona part, però els gironins van sortir amb una defensa reforçada i van superar els santcugatencs fins endur-se la victòria.

Juanjo González, capità de l'equip santcugatenc, explica que el rival d'ahir es jugava disputar la fase d'ascens.

Juanjo Gonzalez

El Banyoles va patir un excés de confiança en la 1a part. Però van sortir aper totes, ahir es jugaen la fase d'ascens.

La setmana que ve els santcugatencs visiten la pista de l'últim classificat de la taula en un partit vital per poder sumar els dos punts i aconseguir l'objectiu marcat per aquest final de lliga, acabar en la cinquena posició de la primera catalana.

Juanjo González comenta que cal afrontar amb serietat el partit contra el Sabadell tot i pensar ja en el matx davant de l'Esplugues.

Hem d'afrontar el matx davant el Sabadell amb serietat tot i conèixer la situació del rival.

La setmana vinent els santcugatencs visiten la pista del Creu Alta Sabadell, cuer de la lliga.