En l'últim segon!


  • Comparteix:

Un gol en el darrer segon de partit de Martí Tous dóna victòria i lideratge a l'Handbol Sant Cugat davant l'OAR Gràcia ``B´´ per 28 a 27. Els santcugatencs basen la victòria en un gran joc d'equip i un gran treball en defensa.

Tensió fins l'últim instant, i no s'esperava menys. En un enfrontament entre els dos millors equips de la categoria, primer contra segon, només es podia veure un enorme partit d'handbol. I prou que s'ha vist. Fins l'últim segon no s'ha decidit el resultat definitiu, 28 a 27 a favor de l'Handbol Sant Cugat, que ha basat el seu joc en un gran atac, una millor defensa i una actuació estel·lar del porter Martí Nicolau.
En els primers minuts, els santcugatencs han sortit molt centrats al partit, deixant el rival amb només dos gols al marcador: 5 a 2. La distància en el marcador ha arribat fins una diferència de 4 gols, però l'OAR Gràcia, que era el líder, no ha donat el seu braç a tòrcer i ha marxat a la mitja part amb només un gol de desavantatge.
A la represa, la tensió ha estat la constant. Anades i vingudes a les dues porteries, amb repartiment constant de gols. Amb el pas dels minuts, la importància de la victòria ha afectat el rendiment dels dos equips. Però, en conjunt, un gran partit que ha deixat al tècnic santcugatenc, Jordi de la Cruz, molt satisfet.

Jordi de la Cruz




Al final, en l'últim segon, Martí Tous ha anotat un gol que ha alçat el nombrós públic que ha assistit al PAV-3, i que ha col·locat el 28 a 27 definitiu al marcador. La gran resposta de l'afició ha estat un fet sorprenent, que ha donat als jugadors vermell-i-negres els ànims necessaris en els moments oportuns. Un suport que ha sorprès, i molt, a Jordi de la Cruz.

Jordi de la Cruz




La victòria deixa els santcugatencs líders del seu grup de la Primera Nacional Catalana, amb 25 punts. Però els resultats de la jornada deixen els cinc primers classificats en una forquilla de quatre punts, tot i que l'Handbol Sant Cugat depèn d'ell mateix per continuar líder fins l'inici de la segona fase.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.