L'HSC rep el Manyanet de Primera Nacional en un amistós de pretemporada


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat disputa aquesta nit un partit amisitós de pretemporada davant el Manyanet, conjunt que milita a Primera Nacional. Joan Sancho, actual entrenador del Manyanet i ex tècnic del Sant Cugat, no podrà comptar amb la plantilla completa ja que té dos lesionats. D'altra banda, l'Handbol Sant Cugat presenta dissabte el primer equip i la nova pàgina web de l'entitat.

L'Handbol Sant Cugat continua immers en la pretemporada després de realitzar una estada a Empúria Brava el passat cap de setmana. Els homes de Jordi de la Cruz reben aquesta nit al Manyanet en un enfrontament amistós. El Manyanet és un equip que milita a Primera Nacional, una categoria superior a la Primera Catalana, on juga l'Handbol Sant Cugat. De totes maneres, l'exentrenador de l'Handbol Sant Cugat i actual tècnic del Manyanet, Joan Sancho, no podrà comptar amb la plantilla completa ja que té dos jugadors lesionats.
Pel que fa la pretemporada, Sancho comenta que els jugadors del Manyanet encara no estan en forma ja que no han tingut gaire temps per treballar.

Joan Sancho

Tinc a tot l'equip disponible menys dos lesionats. La nostra pretemporada ha sigut curta, dissabte ja comencem la lliga i encara no estem en la nostra millor forma.


Dissabte tindrà lloc la presentació del primer equip de l'Handbol Sant Cugat i també de la nova pàgina web de l'entitat. Els vermell-i-negres iniciaran la lliga de la Primera Catalana el 8 d'octubre. L'enfrontament amistós entre l'HSC i el Manyanet es disputarà avui a les deu de la nit al PAV-3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.