Els veterans del Sant Cugat premiats a la festa de l'Handbol Català


  • Comparteix:

L'equip de veterans de l'Handbol Sant Cugat recull el guardó de campió de la lliga màster a la festa de l'Handbol Català. El president del club, Josep Lluís Rius, destaca la importància de l'equip de veterans en l'organigrama del club

L'Handbol Sant Cugat va tenir guardó a la festa de l'Handbol Català. I és que la passada temporada els veterans santcugatencs es van endur el títol de la lliga màster després de véncer a la final als veterans de Sarrià. A la festa van assistir prop de 500 persones vinculades amb el mon de l'handbol. Una vetllada que serveix per premiar als equips guanyadors de les diferents categories. Entre ells, els veterans santcugatencs. El president del club vermell-i-negre, Josep Lluís Rius, explica quin és el lloc d'aquest equip dins l'organigrama del club.

Josep Lluis Rius

És una forma de que la gent continui vinculat al club un cop acaba la seva carrera esportiva, i axí ajudin al club en altres facetes


Aquest equip campió té en plantilla noms mítics del club com el de l'ex-tècnic del primer equip Jordi de la Cruz o Armand Mora entre d'altres. La majoria d'ells han estat o estan vinculats al club. Alguns com entrenadors i altres com a directius. Una vinculació dels ex-jugadors que, segons Rius, s'ajusta molt a la filosofia del club.

Josep Lluis Rius

Alguns son entrenadors, i això va molt lligat a la filosofia que volem portar

Amb aquest premi es tanca una temporada que va ser molt bona per al club vermell-i-negre. Aquesta temoprada, el club espera repetir èxits amb l'equip de veterans, clar candidat a revalidar el títol de campió de la Lliga Màster.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.