Nil Pedrós i Berta Rodríguez, a semis de l'Estatal


  • Comparteix:

Els santcugatencs Nil Pedrós i Berta Rodríguez es classifiquen amb Catalunya per a les semifinals del Campionat d'Espanya d'handbol juvenil que es disputa a Granada. La selecció catalana masculina, amb Nil Pedrós com a titular, derrota a Astúries per 40 a 23 i es manté invicte. Per altra banda, la selecció femenina cau derrotada davant Navarra per 24 a 23 i Berta Rodríguez juga els 60 minuts.

Catalunya, a semis. Tant el conjunt masculí com el femení s'han classificat per a la penúltima ronda i estan a un sol pas de les medalles.

L'equip masculí ha acumulat a la primera fase tres victòries dels tres partits disputats. L'última víctima ha estat Astúries, que ha caigut per un contundent 40 a 23. El santcugatenc Nil Pedrós ha sortit de titular i ha jugat la primera meitat. Catalunya ha finalitzat primera de grup i es converteix en un dels màxims favorits per revalidar el títol.

Pel que fa al conjunt femení, les catalanes han perdut per 24 a 23 contra Navarra però es classifiquen per a les semifinals ja que es veuen beneficiades pel triple empat. La santcugatenca Berta MArtínez ha jugat tot el partit i ha estat de les jugadores més destacades.

Demà al matí les semifinals. En cas de victòria, les finals es disputarien diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.