Nil Pedrós: 'Segurament la pròxima temporada tornaré al Barça'


  • Comparteix:

El porter juvenil de l'Handbol Sant Cugat Nil Pedrós suma la tercera medalla de plata al seu palmarés, després de ser sotscampió d'Espanya amb la selecció catalana. El jugador santcugatenc assegura que la plata sempre és dur, però que després de les dues primeres la tercera no resulta tan greu.

Nil Pedrós ha tornat a la rutina després de disputar la setmana passada un nou campionat d'Espanya de seleccions, i per tant és hora de valoracions.

El porter de l'Handbol Sant Cugat afirma que en un campionat estatal s'ha de donar el màxim i que ell ha fet tot el que ha pogut. De fet, Pedrós ha estat decisiu en alguns partits. L'objectiu era reeditar el títol aconseguit l'any passat, però Castella i Lleó els va barrar el pas a la mateixa final. Les aspiracions d'assolir una nova medalla d'or s'esfumaven i no va tocar més remei que assumir el segon lloc del campionat.

Ara, el seu objectiu més immediat és aconseguir amb el seu equip, l'Handbol Sant Cugat, millorar el joc i intentar guanyar algún dels grans, tot i que reconeix que el nivell és bastant diferent. La seva estada al club santcugatenc té data de caducitat ja que el Sant Cugat i el Barça van arribar a un acord de cessió durant una temporada. Pedrós reconeix que segurament la temporada vinent tornarà al FC Barcelona per jugar amb l'equip de Nacional.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.