L'Handbol Sant Cugat visita una pista difícil


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat visita la pista de La Roca 'B', vuitè classificat de la Primera Catalana. Els vermell-i-negres, invictes el 2008 i segons a la taula, busquen una nova victòria que els apropi al líder, l'OAR Gràcia Sabadell.

Aconseguir augmentar la ratxa de victòries i esperar que l'OAR Gràcia punxi. Aquesta és la consigna pels jugadors de l'Handbol Sant Cugat. Els de Jordi de la Cruz són segons (21 punts) i es troben a només una victòria dels sabadellencs (23 punts). Les sensacions són bones ja que durant el 2008 l'equip ha sumat de dos en dos. De fet, l'equip no per des del mes de novembre. Tot i això, no es poden confiar ja que la pista de La Roca és tradicionalment un fortí difícil de batre. Per això, el jugador vermell-i-negre Nacho Álvarez es mostra prudent.


Nacho Álvarez

No serà fàcil. Mai pots anar confiat a aquesta pista


Com diu el jugador santcugatenc les properes setmanes han de ser clau pel futur dels vermell-i-negres. La setmana vinent visita el Pav-3 l'OAR Gràcia Sabadell, el líder de la Primera Catalana. Per tant, una victòria a La Roca donaria l'opció als de Jordi De la Cruz de dependre d'ells mateixos per assaltar el lideratge de la categoria.
Abans, però, toca tornar amb els 2 punts al sarró d'una plaça difícil. Diumenge, a dos quarts d'una (12:30), La Roca "B"-Handbol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.