Les semifinals ja són aquí


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat s'enfrontarà diumenge al Cardedeu en les semifinals de la Copa Catalunya al PAV 3. Els homes de Jordi de la Cruz se senten confiats i preparats per l'enfrontament a la semifinal després de derrotar en quarts de final al favorit, el Sant Martí Adrianenc.

Els vermell-i-negres ja estan preparats física i mentalment per l'obstacle d'aquest cap de setmana, el Cardadeu. Si fem una ullada als resultats davant els del Vallés Oriental durant la fase regular, podem veure una victòria santcugatenca per set gols de diferència i un empat. Esteban Rodríguez, jugador santcugatenc, explica els punts forts dels vermell-i-negres respecte al Cardadeu

Esteban Rodriguez

Mobilitat de pilota, intercanvi de posicions i una bona defensa


Els santcugatencs estan relaxats i preparats mentalment pel partit de semifinals, després de superar en quarts de final el Sant Martí Adrianenc, el suposat favorit, abans de caure amb els vermell-i-negres per cinc gols de diferència.

Esteban Rodríguez

Estem Relaxats després de superar el Sant Martí Adrianenc


El partit es juga diumenge a tres quarts d'una del mig dia (12:45) al PAV 3 de la Rambla de Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.