Primera victòria?


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat necessita una victòria davant del Poblenou aquesta jornada. Els santcugatencs són cuers de la Lliga Catalana, i buscaran la primera victòria per guanyar confiança en un partit que es preveu igualat.

La darrera jornada se'ls va escapar el partit contra el Sant Quirze durant els últims deu minuts. Aquesta setmana no volen que els torni a passar el mateix contra un rival complicat, sobretot a casa, però que ocupa la novena plaça a quatre punts dels santcugatencs.

Els vermell-i-negres només han aconseguit un punt en el que va de competició. Tot i les dades, l'entrenador, Jordi de la Cruz, no vol parlar ni de nervis ni d'ansietat per començar a sumar.

Jordi de la Cruz

Estem tranquils. Hem pujat de categoria i els resultats arribaran.


El Poblenou ve d'empatar a 32 contra el Manyanet i buscarà també la victòria que l'impulsi a la classificació aquest diumenge, a dos quarts d'una del migdia,(12:30) al PAV-3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.