Continuen perdent

L'handbol Sant Cugat encaixa una nova derrota

L'Handbol Sant Cugat perd a la pista del Manyanet per 29 a 25. Els vermell-i-negres cauen davant un rival directe a la lluita per la permanència i encara no saben el que és guanyar aquesta competició.

Els de Jordi de la Cruz no han pogut trencar la mala ratxa i superar el Manyanet. La primera part del partit ha estat marcada per la superioritat física de l'equip contari, que ho ha aprofitat per distanciar-se al marcador amb llançaments des de fora.

Escoltem el jugador de l'Handbol Sant Cugat, Esteban Rodríguez.

Esteban Rodríguez

S'ha de millorar per intentar guanyar

A la segona part, els santcugatencs han reaccionat i han sortit concentrats amb l'objectiu de retallar distàncies al marcador fins a tres gols. Tot i l'esforç de l'equip local no han pogut superar el rival.

Nova oportunitat perduda davant un rival directe a la lluita per la permanència. Els santcugatencs continuen cuers i sense guanyar. Els de Jordi De la Cruz reben al GEIEG Garbí, un rival de mitja taula.