Nova desfeta

L'Handbol Sant Cugat perd per 26 gols a 30 contra el Sant Martí Adrianenc B en un partit molt disputat. Els vermell-i-negres deixen escapar una bona oportunitat per sumar la primera victòria de la temporada i segueixen cuers a la Lliga Catalana.

Setzena jornada de la lliga i la victòria encara es resisteix. Els homes de Jordi de la Cruz encaixen ja la tretzena derrota en un partit molt igualat. El Sant Martí ha obert el marcador, però de seguida els santcugatencs han reaccionat. Durant tota la primera part el matx ha estat molt igualat, ja que tant els rivals com els santcugatencs han sortit a l'atac. S'ha arribat al descans amb el resultat d'11 gols a 13.

A la represa, el conjunt local ha sortit més relaxat i el Sant Martí ho ha aprofitat per distanciar-se al marcador i marcar el ritme del partit. No obstant això, als últims minuts els santcugatencs han retallat distàncies i s'ha arribat al 26 a 30 final.

Escoltem la valoració de l'entrenador santcugatenc, Jordi de la Cruz.

Jordi de la Cruz

Era un partit per jugar a casa forts. Ho hem intentat però no ha pogut ser

En aquest partit l'Handbol Sant Cugat ha comptat amb les incorporacions de l'Esteban Rodríguez i l'Edu Ayo, jugadors dels veterans que reforçaran el joc de l'equip a partir d'ara.

La setmana vinent els santcugatencs tindran una nova oportunitat per aconseguir la primera victòria a la pista del CE La Salle Bonanova, un equip de la zona baixa de la taula.