Partit molt disputat


  • Comparteix:

Acaben la temporada amb la moral ben alta

Acaben la temporada amb la moral ben alta

L'Handbol Sant Cugat ha perdut 35 a 33 a la pista de l'Handbol Palautordera. Els vermell-i-negres han pressionat i han posat les coses difícils al segon classificat i amb aquest partit posen punt i final al seu pas per Lliga Catalana amb la moral ben alta.

Aquest partit era clau per al Palautordera, ja que es jugava el seu pas pel Campionat d'Espanya. Per això ja des d'un inici han volgut marcar el ritme a la pista per distanciar-se al marcador. Els santcugatencs però, els han posat les coses difícils i han tingut moltes ocasions. Al descans el Palautordera guanyava només per dos gols.

A la represa, el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica. Els de Jordi de la Cruz han continuat amb el seu bon joc i han tingut opcions fins el final. Els santcugatencs han sortit a l'atac i en vàries ocasions han empatat el lluminós. El partit ha finalitzat 35 a 33.

El tècnic santcugatenc, Jordi de la Cruz, valora el bon joc del seu equip.

Jordi de la Cruz

Els hem posat les coses molt difícils. Hem fet un dels millors partits de la temporada i hem lluitat fins el final.








Els santcugatencs s'acomiaden de Lliga Catalana fent un bon paper i amb un bon nivell de joc. A partir d'ara es centraran en els enfrontaments de Copa Catalana que disputaran després de Setmana Santa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.