Última jornada d'infart


  • Comparteix:

Marc Quevedo, un dels jugadors del Club Handbol Valldoreix

Marc Quevedo, un dels jugadors del Club Handbol Valldoreix

L'Handbol Valldoreix ha de guanyar el Bordils i esperar la derrota del Mataró si la temporada vinent vol jugar a la Primera Catalana. L'Handbol Sant Cugat B és a sis punts de la permanència a la Segona Catalana i aquest cap de setmana rep el tercer classificat, l'Handbol Garbí.

El Valldoreix s'ha complicat les opcions d'ascens a Primera Catalana. Els de Dani Gómez depenien d'ells mateixos per pujar de categoria, però la derrota d'aquest cap de setmana a Polinyà per 29 a 28 els ha complicat molt les coses. Els de Dani Gómez reben el Bordils, líder, en l'última jornada amb l'obligació de guanyar. A més, han d'esperar la derrota del Mataró davant el Sant Miquel, penúltim classificat. Una empresa gens fàcil, tal com ho assegura el president del club, Ivan Martínez.

Ivan Martínez

El partit a Polinyà va ser un cop dur, però eestic segur que el vestidor lluitarà fins el final



L'Handbol Sant Cugat B, per la seva banda, segueix a sis punts de la permanència. La bona ratxa de resultats s'ha vist aquesta setmana estruncada en la visita a Sant Quirze. Un conjunt però, que no és rival directe en la lluita per la permanència. Aquest cap de setmana els de Joan Cinta reben la visita de l'Handbol Garbí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.