Xepkin, un professor de llegenda


  • Comparteix:

L'exjugador d'handbol del FC Barcelona Andrei Xepkin ha compartit durant dues setmanes les classes d'educació física amb els alumnes de cinquè i sisè de primària del Col·legi El Pinar. Els nens han pogut aprendre els fonaments de l'hanbol de la mà d'una de les llegendes d'aquest esport.

Més d'un centenar d'alumnes d'El Pinar ha rebut aquestes classes magistrals, impartides per Andrei Xepkin, un dels jugadors d'handbol més importants del FC Barcelona, club en el qual va jugar durant 12 temporades. Xepkin, que segueix vinculat a l'entitat blaugrana com a tècnic en categories infantils, ha exercit d'entrenador a El Pinar durant uns dies i els ha ensenyat la tècnica i les normes bàsiques de l'handbol. L'hispano-ucraïnès s'ha mostrat molt satisfet per l'acollida d'aquesta iniciativa, que té l'objectiu de donar a conèixer un esport que viu a l'ombra del futbol i el bàsquet.

Andrei Xepkin

L'objectiu és apropar l'handbol als nens i que descobreixin aquest esport.


El professor de El Pinar, Javier Domínguez, agraeix la presència del jugador a l'escola i espera que en els propers mesos es pugui repetir l'experiència amb algun altre jugador d'una altra secció esportiva.
.
Tots els alumnes s'han endut de record un pòster de la plantilla d'handbol del Barça signat i dedicat pel mateix Xepkin. Els nens, molt contents amb les classes rebudes, han obsequiat Xepkin amb uns dibuixos d'agraïment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.