Es compliquen més la vida


  • Comparteix:

Nova derrota dels santcugatencs contra un rival directe

Nova derrota dels santcugatencs contra un rival directe

L'Handbol Sant Cugat perd per 31 a 23 contra La Roca en partit corresponent a la Lliga Catalana. Els santcugatencs desaprofiten així l'oportunitat de retallar distàncies contra un rival directe per evitar el descens.

El partit s'ha caracteritzat per la igualtat entre tots dos conjunts en els primers 20 minuts. Però en els darrers moments de la primera part, els de La Roca han estat més encertats i han aconseguit marxar al descans amb cinc gols de diferència. Una avantatge que els santcugatencs no han pogut retallar i que s'ha vist augmentada en el segon temps fins els vuit gols de diferència del marcador final, 31 a 23.

El jugador de l'Handbol Sant Cugat, Martí Tous, comenta el partit del seu equip.

Martí Tous

A la segona part hem pogut remuntar una mica, ells s'han quedat amb dos expulsats i hem fallat i se'ns han anat de vuit gols al final al marcador.



La propera setmana, l'Handbol Sant Cugat rep el Club Handbol Vilamajor, equip que està un lloc per sota a la classificació. Així doncs, nou partit a vida o mort pels santcugatencs contra un rival directe per la lluita pel descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.