18a Jornada d'Handbol Escolar a Can Llobet


  • Comparteix:

Can Llobet acull de nou la Jornada d'Handbol Escolar

Can Llobet acull de nou la Jornada d'Handbol Escolar

L'handbol escolar posa punt i final a la temporada amb la 18a Jornada d'Handbol Escolar al pavelló de Can Llobet, diumenge a partir de les nou del matí. Durant 12 hores ininterrompudes s'espera la participació d'uns 500 nens i nenes que durant l'any han disputat les diferents lligues d'handbol escolars, a més de la participació dels prebenjamins, que han dut a terme un curs d'iniciació esportiva.

L'organització valora molt positivament l'edició d'enguany, que, tot i la crisi, ha mantingut el nombre de participants i ha aconseguit arribar a noves escoles de la ciutat. El coordinador de l'activitat, Joan Sancho, es mostra orgullós de l'alt nivell que es podrà veure durant la jornada de diumenge.

Joan Sancho

Tot i la crisi no hem baixat el número de jugadors i hem entrat a escoles noves on no hi havia handbol. El nivell és molt bo.


Diumenge, de nou del matí a nou del vespre, 500 nens i nenes, entre categoria prebenjamí i infantil, participaran en la 8a Jornada d'Handbol Escolar al Pavelló de Can Llobet.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.