Una victòria que val més de dos punts

Foto d'arxiu del CH Valldoreix

El Club Handbol Valldoreix aconsegueix un important triomf (23-27) a la pista del Sant Martí Adrianenc i s'apropa a les posicions capdavanteres del grup B de Segona Catalana. Després d'una fluixa primera part, els de Dani Lara han pogut remuntar la situació i s'han pogut emportar la victòria. La reacció dels valldoreixencs ha arribat en el moment en que han millorat l'actitud en defensa.

El primer dels dos partits contra rivals directes a la classificació ha acabat en victòria. El Sant Martí Adrianenc, conscient de la importància del matx, ha sortit molt intens des del primer minut. La bona primera meitat de partit dels locals els ha dut a dominar el marcador per quatre gols al descans (18-14). A la represa, la dèbil defensa que fins llavors havien mostrat els de Lara ha reaccionat i des d'aquesta intensitat han capgirat el marcador en només cinc minuts. El tècnic del CH Valldoreix, Dani Lara, ha destacat la importància de la victòria.

Dani Lara

El Sant Martí és un d'aquests equips perillosos, sobretot a casa seva. Per això, hem guanyat dos punts de fase d'ascens.

Aquest partit situa els verd-i-negres a la tercera posició del grup B de Segona Catalana a l'espera del resultat de l'Handbol Club Gironès. La setmana vinent els de Lara tenen un altre compromís clau en rebre al Sant Joan Despí. A la mateixa categoria, l'Handbol Sant Cugat B ha guanyat el segon equip del Manyanet i suma un important triomf per a la salvació (39-23).