No culminen la remuntada

L'Handbol Sant Cugat ha caigut malgrat els bons minuts a l'inici del segon temps

L'Handbol Sant Cugat cau (25-31) contra un dels conjunts més potents de la categoria, l'Handbol Poblenou. Una primera part desastrosa ha fet anar a remolc durant tot el partit el conjunt de Javier Fernández, que no ha pogut remuntar la distància al marcador malgrat uns grans minuts després del descans.

El matx ha començat amb moltes errades locals, sense aconseguir oportunitats clares per fer gol. Per contra, el Poblenou anotava amb certa facilitat a través de bones combinacions. A mesura que han avançat els minuts, els vermell-i-negres han millorat la vessant ofensiva, però han encaixat molts gols donant massa facilitats en defensa. Així, la distància s'ha anat ampliant fins a 10 gols (10-20), resultat amb el que s'ha arribat al descans. A la represa la tònica del partit ha canviat, i un Sant Cugat més intens i encertat ha reduït les distàncies fins a cinc gols. El partit ha entrat en una fase de duresa i molta tensió, i malgrat millorar en tots els àmbits del joc els de Fernández no han pogut culminar la remuntada, i els de Poblenou s'han acabat emportant la victòria per sis gols. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Javier Fernández, ha lamentat aquests primers minuts.

Javi Fernández

Primera part desastrosa que ens ha exigit estar a la segona part al dos-cents per dos-cents.

A la propera jornada els vermell-i-negres visiten la pista d'un rival, a priori, més assequible, l'Handbol Cardedeu.