L'HSC presenta als socis l'estat de comptes i els projectes socials


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'HSC

Imatge d'arxiu de l'HSC

L'Handbol Sant Cugat (HSC) convoca divendres a les vuit del vespre als seus socis per a l'assemblea anual. A la cita, que tindrà lloc a la sala d'actes del Pav 2 de la rambla del Celler, es ratificarà el tancament de comptes de la passada temporada i es presentarà el nou pressupost, així com els projectes de caire social que desenvolupa l'entitat santcugatenca.

L'anterior exercici no ha estat el millor pel club santcugatenc, que hagut d'ajustar les inversions que tenia en projecte. Tot i això l'enitat santcugatenca posa el punt i final amb un petit superàvit. Ho explica el president de l'entitat, Josep March.

Josep March

Hem pogut tancar molt equilibrat perquè hem endarrerit determinades inversions, com en equipacions i en material esportiu.



A banda de la presentació dels comptes i dels pressupostos per al proper exercici, l'HSC també presentarà els projectes de caire social que desenvolupa, com és el cas del foment de l'esport base. Durant l'assemblea el club exposarà les noves propostes, dins aquest àmbit, per a la propera temporada. Un campus de Nadal i un intercanvi amb els conjunts juvenil i cadet, amb un club alemany, són les principals novetats que l'enitat confia en poder dur a terme.

L'assemblea tindrà lloc divendres a les vuit del vespre, a la sala d'actes del Pav 2 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.