El derbi, per l'Handbol Sant Cugat B

El matx ha tingut fases de joc amb molta intensitat

L'Handbol Sant Cugat B venç l'Handbol Valldoreix (29-21) en partit corresponent a la Segona Catalana. Els santcugatencs aprofiten una gran primera part per agafar una renda que es torna insalvable pels valldoreixencs. Amb aquest resultat els dos equips empaten a 10 punts i continuen a la part alta de la classificació.

Molt ambient a les grades del Pav-2 de la rambla del Celler per veure el derbi entre Handbol Sant Cugat B i Handbol Valldoreix. El matx ha estat marcat per l'encert dels vermell-i-negres en els primers minuts que ha donat un parcial (7-1) a favor. Amb el pas dels minuts els valldoreixencs han anat entrant en el partit però la diferència a la mitja part ha estat de set gols pels santcugatencs (17-10).

A la represa, l'Handbol Valldoreix ha sortit molt fort i ha retallat distàncies apropant-se en el marcador. Però els santcugatencs han sabut aturar l'empenta valldoreixenca i han començat a posar distància de nou en el marcador que ha quedat en un 29-21 final.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat B, Joan Cinta, comenta el joc del rival.

Joan Cinta

Sabíem que el Valldu sortiria molt fort. El seu porter ha estat molt bé en aquest període i ens ha costat fer gols al principi.

Per la seva banda, l'entrenador de l'Handbol Valldoreix, Dani Lara, creu que l'Handbol Sant Cugat ha estat superior i just vencedor del matx.

Dani Lara

Penso que el rival ha jugat molt bé i ha estat molt bé en totes les facetes.

Amb aquesta victòria s'iguala una mica més la classificació i tots dos conjunts empaten a 10 punts a la quarta posició de la Segona Catalana.