En quadre


  • Comparteix:

Imatrge d'arxiu

Imatrge d'arxiu

El conjunt femení de l'Handbol Valldoreix acusa la manca d'efectius i cau golejat a la pista del Mataró (6-31). Dues jugadores s'han lesionat durant el transcurs del partit i han deixat l'equip amb només sis jugadores de camp, quatre de les cuals amb molèsties i dues que reapareixien després de 15 dies de baixa. L'aturada nadalenca arriba precisament quan més ho necessiten les valldoreixenques, que tindran temps de recuperar-se físicament.

Contundent derrota de l'Handbol Valldoreix davant un Mataró que ha vist com les coses se li posaven de cara a mesura que avançaven els minuts. Les verd-i-negres han aguantat durant el primer tram i han aconseguit mantenir l'empat a 0 inicial fins el minut 15 de partit. Després, les lesions han mermat un equip que ja tenia pocs efectius. El tècnic de l'equip, Ramon Salmurri, explica que l'objectiu principal era evitar més lesions i reservar les jugadores tocades.

Ramon Salmurri

Sabíem que seria un partit molt complicat. El nostre obejctiu era que no es lesionés ningú més.





L'atura nadalenca servirà per recuperar efectius i tornar a la competició en millors condicions físiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.