Èxtasi!

L'Handbol Sant Cugat venç (32-28) La Roca gràcies a la millor segona part de la temporada, i arriba a l'aturada nadalenca amb la tercera victòria de la temporada al sarró. Els de Javier Fernández han protagonitzat una primera part per oblidar, però després del descans han sortit amb una defensa asfixiant i molt encertats en la selecció dels llançaments a porteria, fet que els ha dut un triomf balsàmic.

Des del primer minut del partit ja s'ha intuït que el matx d'avui seria d'un gran rigor defensiu i d'una forta intensitat en el xoc entre els jugadors. Malgrat la duresa dels primers minuts, el marcador no registrava molts gols i indicava bastanta igualtat, fins que al minut 13 els visitants han capgirat el marcador i poc a poc han eixamplat les diferències fins arribar a la mitja part amb sis gols de distància. No obstant, el descans ha servit perquè els vermell-i-negres reflexionessin ja que a l'inici del segon temps han sortit al camp amb una actitud completament diferent, amb la millor intensitat defensiva de la temporada, amb velocitat en el joc de contraatac i amb paciència en les situacions en estàtic, capgirant el marcador. Els santcugatencs han mostrat el seu millor joc i han obert una escletxa de tres gols que han ampliat a quatre al final del partit.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Javier Fernández, ha afirmat que el joc mostrat avui és un reflex dels bons entrenaments de l'equip.

Javier Fernández

Content perquè hem guanyat i perquè hem jugat tal com estem entrenant, amb una gran actitud a la segona part.

Amb aquesta tercera victòria el conjunt vermell-i-negre tanca la primera volta amb sis punts. Malgrat continuar en la darrera posició de Lliga Catalana, la victòria ha estat una gran notícia per encarar la segona fase de la competició amb més motivació.