Els valldoreixencs s'emporten el derbi i un bitllet pels play-offs d'ascens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Handbol Valldoreix

Imatge d'arxiu de l'Handbol Valldoreix

L'Handbol Valldoreix certifica la classificació pels play-offs d'ascens a Primera Catalana després de superar (23-19) l'Handbol Sant Cugat B. Tot i ser un derbi, els valldoreixencs han sortit amb més intensitat sobre la pista i s'han aprofitat de les nombroses baixes de l'equip vermell-i-negre per guanyar per quatre gols el derbi. L'Handbol Valldoreix acompanyarà l'Handbol Sant Cugat B en la promoció d'ascens.

Malgrat tots dos conjunts han sortit a la pista del Pavelló de Voleibol de Sant a Valldoreix amb ganes d'endur-se el derbi, han estat els valldoreixencs els que han portat la iniciativa del joc i del marcador en els primers minuts. A mesura que ha anat avançant el partit, l'Handbol Sant Cugat B s'ha anat assentant a la pista i ha retallat distàncies, però els valldoreixencs, conscients de la importància del partit, s'han mostrat més ambiciosos i han acabat distanciant-se de nou per acabar guanyant el partit per quatre gols de diferència (23-19).

El president de l'Handbol Valldoreix, Ivan Martínez, content per la classificació pels play-offs d'ascens i per derrotar el rival ciutadà.

Ivan Martínez

Estem contents per tres motius: per la classificació pels play-offs, per treure punts a un rival per l'ascens i per guanyar el derbi.



Per la seva banda, l'entrenador de l'Handbol Sant Cugat B, Joan Cinta, creu que la necessitat de victòria dels valldoreixencs ha fet que sortissin amb més intensitat a la pista.

Joan Cinta

Ells han sortit molt forts perquè es jugaven molt i han jugat a un ritme més alt.



Victòria dels valldoreixencs en el derbi i tots dos conjunts classificats pels play-offs d'ascens. La propera jornada es tanca la lliga regular i l'Handbol Valldoreix visita la pista del Polinyà, mentre que l'Handbol Sant Cugat B rep el Banyoles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.