Amb vuit jugadores no n'hi ha prou


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt femení de l'Handbol Sant Cugat cau (28-11) a domicili contra el CE Tortosa en un partit marcat pels pocs efectius dels que disposava el tècnic, Biel Andreu. Malgrat que en els primers minuts el partit ha estat igualat, a partir del quart d'hora de joc, els locals s'han distanciat en el marcador i han acabat guanyant per 17 gols.

El cansament ha passat una mala jugada al conjunt vermell-i-negre. Durant els primers minuts l'Handbol Sant Cugat ha pogut aguantar el tipus davant d'un bon rival, però a mesura que passaven els minuts el desgast s'ha anat apoderant de les santcugatenques i això ha fet que les distàncies s'ampliessin. El cansament ha fet que les jugadores de Biel Andreu baixessin el ritme de circulació de pilota, i a la segona part les tortosines han pogut anotar gols amb un joc ràpid davant de l'esgotament de les vermell-i-negres.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Biel Andreu, ha destacat la dificultat de jugar amb només vuit jugadores.

Biel Andreu

Anàvem vuit a jugar i això ens permet només un canvi, pel que hem tingut problemes amb el cansament.



Després de la derrota d'aquesta jornada, les santcugatenques tenen un dia menys per preparar el següent partit contra el Molins de Rei B, ja que ha estat avançat a divendres a les vuit de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.