Perden, però planten cara

El conjunt femení de l'Handbol Valldoreix perd (26-17) davant l'Handbol Gavà en un matx marcat pels pocs efectius dels que disposava el conjunt verd-i-negre. Tot i que el cansament de les valldoreixenques s'ha acabat fent palès al segon temps, les de Ramon Salmurri han plantat cara i han sabut mantenir la igualtat durant pràcticament tot el primer període.

A les valldoreixenques els ha costat arrencar, però un cop ho han fet no han permès que el Gavà marqués una distància gaire àmplia en el marcador. A falta de pocs minuts pel final del primer temps, les de Ramon Salmurri han rebut una doble exclusió que les ha condemnat, pràcticament, pel que restava de partit. De la seva banda, el conjunt local ha sabut aprofitar aquesta superioritat per distanciar-se de quatre gols en el marcador, resultat amb el que s'ha arribat al descans.

A la represa les verd-i-negres no han pogut mantenir el ritme de joc del primer temps i el Gavà ho ha aprofitat. Els pocs efectius amb els que comptava el conjunt valldoreixenc, més el cansament acumulat han permés al Gavà distanciar-se el suficient en el marcador, i finalitzar el partit amb una diferència d'11 gols (26-17).

Tot i el resultat, el tècnic del conjunt, Ramon Salmurri, es mostra satisfet amb la millora que estan mostrant les seves jugadores.

Ramon Salmurri

Estem en clara millora. Els últims dos partits hem jugat amb els dos primers classificats i hem plantat cara, estem millorant.

Amb la derrota d'aquesta jornada les valldoreixenques se situen novenes amb vuit punts. La setmana que ve el Valldu rep el Sant Quirze, cuer classificat i que encara no coneix la victòria. Les de Ramon Salmurri tenen una oportunitat d'or per sumar els dos punts i encarar així la permanència.