Pas ferm cap a la permanència

L'Handbol Valldoreix femení fa un pas ferm cap la permanència a la Lliga Catalana després de guanyar (15-10) contra el Sant Quirze en un partit on tots dos equips han estat poc encertats de cara a porteria. Després d'una primera part molt fluixa, les valldoreixenques reaccionen en el segon temps i certifiquen la victòria gràcies a la seu major encert en atac.

Pocs gols els que s'han pogut veure entre l'Handbol Valldoreix i el Sant Quirze. Als 25 minuts del primer temps, el marcador reflexava un insòlit empat a cinc gols. Un partit amb poc protagonisme de les davanteres que ha canviat en el segon temps, quan les noies de Ramon Salmurri han millorat en atac i han començat a distanciar-se en el marcador per acabar guanyant (15-10) i aconseguir dos punts vitals cap a la permanència matemàtica a la categoria.

La jugadora valldoreixenca, Andrea de la Torre, comenta el partit i la dificultat per aconseguir la permanència.

Andrea de la Torre

Ens ha costat arrencar, però en el segon temps hem reaccionat. Ara estem relaxades.

La propera setmana l'Handbol Valldoreix juga contra el Vilanova del Camí, equip de la part baixa de la classificació.