L'Handbol Sant Cugat finalitza la primera volta mirant cap a la Lliga Catalana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Handbol Sant Cugat finalitza en posició de play-off d'ascens després de tancar la primera volta de Primera Catalana. Els vermell-i-negres són tercers amb 14 punts i amb un balanç de set victòries i dues derrotes.

L'Handbol Sant Cugat té per davant a la classificació el Club Handbol Terrassa, amb un punt més, i el Sabadell Handbol, amb qui empata a punts. Precisament els egarencs són els únics amb l'Handbol Sant Fost que han estat capaços de batre els santcugatencs aquesta temporada.

Els homes de Javier Fernández han guanyat a les pistes del Sant Miquel, el Sabadell Handbol, l'Handbol Esplugues i el Fornells. A casa han superat l'Handbol Sant Quirze, el Club Handbol Cornellà i el Sant Martí Adrianenc a l'última jornada.

Tot i la marxa d'homes com Lluís Calvera i Eloi Gutiérrez, l'Handbol Sant Cugat ha aconseguit adaptar-se a la nova categoria i finalitzar la primera volta encaminat a ocupar una de les quatre places que donen lloc a lluitar per l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.