L'Handbol Valldoreix busca tècnic per la marxa de Dani Lara


  • Comparteix:

Dani Lara en el Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix

Dani Lara en el Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix

El tècnic del sènior masculí de l'Handbol Valldoreix les dues darreres temporades, Dani Lara, marxa a l'Handbol Sant Quirze per desenvolupar tasques de director esportiu. Lara fa un balanç positiu del seu pas per Valldoreix i destaca el bon ambient de treball que es respira al club. El conjunt valldoreixenc anunciarà en els propers dies el seu substitut.

Després de dues temporades a l'Handbol Valldoreix, Dani Lara abandona el club i ho fer per portar la direcció esportiva de l'Handbol Sant Quirze. Dues temporades en què l'ex tècnic valldoreixenc afirma que ha estat molt a gust en un club com l'Handbol Valldoreix i que s'emporta un gran record.

Dani Lara

Ha estat una experiència molt maca perquè és un club molt especial. La gent és molt jove i et sents molt recolzat. M'he trobat molt a gust.


Dani Lara creu que la proposta de l'Handbol Sant Quirze és una bona oportunitat per ell i és per això que ha decidit acceptarla.

El club valldoreixenc ja treballa des de fa uns dies en la recerca d'un nou entrenador i en els propers dies anunciarà qui és el substitut de Dani Lara en el sènior masculí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.