L'Handbol Sant Cugat intentarà oblidar el partit de La Roca guanyant el Vilamajor


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat rep l'Handbol Vilamajor a la 10a jornada de Lliga Catalana aquest diumenge a dos quarts d'una al pav 2 de la rambla del Celler, un canvi de pista motivat per les eleccions catalanes. Els vermell-i-negres són penúltims i volen oblidar la contundent derrota de la setmana passada davant el líder indiscutible de la categoria, el BM La Roca. El rival d'aquesta setmana és quart classificat i ha encaixat tres derrotes.

L'Handbol Sant Cugat ha d'oblidar ràpidament la golejada que va rebre la setmana passada a la pista del BM La Roca, líder de la categoria i amb un nivell superior a tota la resta d'equips. Després de nou jornades disputades els vermell-i-negres se situen a la penúltima posició amb sis punts, però a només un triomf del Poblenou que és vuitè, cinc posicions per sobre. Veient la proximitat a la classificació entre tants equips, una victòria de l'Handbol Sant Cugat donaria tranquil·litat i confiança a un equip que va començar la temporada amb bones sensacions que s'han anat reduint amb el pas de les jornades.

Joan Sancho

Tenim cinc equips per sobre que tenen dos punts més que nosaltres. Nosaltres hem jugat contra els de dalt, i això pot dur a terme molts canvis.


El matx entre l'Handbol Sant Cugat i l'Handbol Vilamajor es disputa aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia al pav 2 de la rambla del Celler, un canvi que es deu a les eleccions catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.