HSC - Sant Vicenç, test amistós abans de tornar a la competició de lliga


  • Comparteix:

Test amistós per l'Handbol Sant Cugat al pav 3

Test amistós per l'Handbol Sant Cugat al pav 3

L'Handbol Sant Cugat disputarà dilluns vinent un amistós davant el Sant Vicenç per tal de mantenir el ritme de partits mentre la lliga es manté aturada per la celebració del Mundial a Espanya. El matx es jugarà al pav 3 de la rambla del Celler a partir de les deu de la nit. El rival, segon del grup A de Primera Catalana, és un dels candidats a l'ascens a Lliga Catalana.

La competició de Lliga Catalana no es reprendrà fins el primer cap de setmana de febrer, un cop hagi acabat el Mundial de l'especialitat. Mentrestant el sènior de l'Handbol Sant Cugat manté el seu ritme habitual d'entrenaments, tres dies per setmana, que combina amb algun amistós com el de dilluns. L'entrenador del conjunt santcugatenc, Joan Sancho, diu que el partit els servirà per saber com estan.



Joan Sancho

Servirà per veure com estem i agafar el ritme de competició. El Sant Vicenç és un rival de nivell.


Aquest serà el primer i únic amistós d'aquesta minipretemporada de l'Handbol Sant Cugat que tornarà a competir en partit oficial el primer diumenge de febrer a casa davant el Banyoles.



.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.