L'Handbol Sant Cugat femení vol el primer triomf després d'estrenar puntuació


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat femení, amb ganes de triomf / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat femení, amb ganes de triomf / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat femení aspira a estrenar-se en la victòria després de l'empat de la setmana passada, que va suposar el primer punt per a les santcugatenques. Ara bé, les de Jordi Martín ho tenen complicat per assolir el primer triomf, ja que visiten el tercer classificat del grup C de Primera Catalana, l'Handbol Sant Joan Despí. De fet, aquest és el segon partit de la segona volta, una fase que l'Handbol Sant Cugat ha començat amb bon peu.

L'Handbol Sant Cugat ja ha sumat més punts en un partit de la segona volta que en tota la primera. I això que les santcugatenques només n'han sumat un, el que va assolir contra l'Esportiu Castelldefels a la jornada 10, la primera dels partits de tornada. Un cop marcat el camí, ara toca un repte encara més complicat. No obstant això, i com ja va assegurar tant la directiva com el cos tècnic, el vermell-i-negre és un equip jove i en constant creixement, motiu pel qual les noies de Jordi Martín tenen motius per ser optimistes de cara als darrers vuit partits de competició. El matx entre santcugatenques i santjoanenques, aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.