L'Handbol Sant Cugat masculí guanya el Sarrià i surt de la zona de descens


  • Comparteix:

Àmplia victòria de l'Handbol Sant Cugat (36-13) davant l'Handbol Sarrià a la 17a jornada de Lliga Catalana. El triomf santcugatenc serveix perquè els de Joan Sancho abandonin la zona de descens després de quatre mesos i sumin, per primera vegada en la temporada, dues victòries consecutives.

Els de Sant Cugat han plantejat una dura defensa que ha fet que els barcelonins patissin per poder fer gols. Els de Joan Sancho han aprofitat les recuperacions de pilota per organitzar ràpids contraatacs per ampliar el avantatge. A més d'això les bones actuacions dels dos porters santcugatencs han fet que l'Handbol Sant Cugat obtingués una àmplia victòria.

L'entrenador de l'Handbol Sant cugat, Joan Sancho, desitja obtenir els punts necessaris per la permanència en els partits com a local.

Joan Sancho

Confio molt en els partits de casa per anar guanyant. Portem tres victòries de quatre en aquesta segona fase, hem de continuar amb aquesta línia.


En el proper partit els santcugatencs visiten la pista de l'Handbol Sant Joan Despí, cinquè classificat de la categoria. Després d'aquesta victòria l'Handbol Sant Cugat és actualment 10è classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.