L'Handbol Sant Quirze aconsegueix un triomf ajustat contra l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat, lluitador / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat, lluitador / Font: Handbol Sant Cugat

El conjunt femení de l'Handbol Sant Cugat cau (24-21) a la pista de l'Handbol Sant Quirze a la 13a jornada del grup C de Primera Catalana. Les santcugatenques, cueres, han donat la cara contra el setè classificat, però no han pogut aconseguir la primera victòria de la temporada. Les de Jordi Martín no poden deixar la darrera posició de la taula amb un únic punt.

Tres jornades després d'aconseguir estrenar el caseller amb el primer punt l'Handbol Sant Cugat s'ha marcat l'objectiu de sortir de l'última posició del grup C de Primera Catalana. L'equip al qual persegueix, el Molins de Rei, va perdre la passada jornada de forma contundent contra l'Handbol Sant Quirze, que ha rebut aquest diumenge les santcugatenques. I magrat l'adversitat, les de Jordi Martín no s'han arronsat i només han perdut de tres gols. La propera jornada no sembla gaire adient perquè l'Handbol Sant Cugat assoleixi els dos primers punts, tenint en compte que reben el líder invicte de la categoria, l'Handbol Sant Vicenç.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.