Miquel López jugarà contra el Manyanet l'últim partit amb l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Miquel López deixarà l'Handbol Sant Cugat al finalitzar la temporada / Font: Handbol Sant Cugat

Miquel López deixarà l'Handbol Sant Cugat al finalitzar la temporada / Font: Handbol Sant Cugat

El porter i capità de l'Handbol Sant Cugat, Miquel López, afrontarà contra l'Handbol Manyanet, si Joan Sancho el fa jugar, el seu últim partit amb la samarreta vermell-i-negra. López deixa el club santcugatenc després de 10 temporades amb el primer equip per motius laborals. El porter santcugatenc té un record especial dels ascensos que ha viscut amb l'equip, així com quan va passar a formar part del primer equip i va ser escollit capità.

Tota una vida a l'Handbol Sant Cugat. Aquesta és la trajectòria de Miquel López al conjunt vermell-i-negre, en què ha jugat a totes les categories inferiors fins arribar al primer equip, amb el qual ha estat 10 temporades. El porter de l'Handbol Sant Cugat Miquel López reconeix que l'entitat santcugatenca ha estat un pilar fonamental en la seva educació.

Miquel López

Són molts anys i moltes coses. Et formes i aprens una manera d'encarar els problemes i gaudir de l'esport.


Respecte el partit de dissabte, l'Handbol Sant Cugat es juga la permanència a l'última jornada de Lliga Catalana davant l'Handbol Manyanet, que ja ha aconseguit matemàticament la salvació. Els santcugatencs necessiten sumar la victòria per continuar una temporada més en aquesta categoria. Amb aquesta situació Miquel López somia amb un partit tranquil per als santcugatencs i un matx perfecte en l'aspecte individual.

Miquel López

M'agradaria un partit plàcid, guanyar tranquil·lament i que em sortís el partit de la meva vida.


De la seva banda, l'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, destaca la importància de Miquel López per a la resta de companys i assegura que, si pot, li donarà minuts.

Joan Sancho

És el capita, un punt de referència i una persona que tothom s'escolta. Si estiguéssim salvats jugaria. Si puc fer que jugui i sigui emotiu ho faré però l'equip està per sobre.


Miquel López té un record especial pels ascensos aconseguits amb l'Handbol Sant Cugat, així com el dia que va pujar al primer equip o el que va ser nomenat capità. Per ell és un orgull haver jugat amb jugadors que de petit admirava. Per contra, té un record amarg pels descensos i els moments en què no va jugar bé, fet que li va fer disputar pocs minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.