L'Handbol Sant Cugat B seguirà jugant a Segona Catalana tot i el descens


  • Comparteix:

Imatge d'un partit de l'Handbol Sant Cugat B de la temporada pasada

Imatge d'un partit de l'Handbol Sant Cugat B de la temporada pasada

L'Handbol Sant Cugat B seguirà jugant a Segona Catalana la temporada vinent tot i haver acabat en posicions de descens a Tercera l'any passat. Els vermell-i-negres mantindran la categoria després de la reestructuració de Primera Nacional que ha permès als millors equips que van acabar en descens mantenir la categoria.

L'Handbol Sant Cugat B tindrà una nova oportunitat de demostrar que té nivell per competir a Segona Catalana o fins i tot lluitar per pujar a Primera Catalana. Els vermell-i-negres van baixar l'any passat després d'una reestructuració feta per la Federació Catalana que feia perdre la categoria a 16 equips de Segona. Gràcies a la reestructuració d'enguany, aquest cop de la Federació Espanyola a Primera Nacional, els dos millors equips que són l'Handbol Sant Cugat B i el Pare Manyanet seguiran un any més a la categoria que ja jugaven. Es dóna el fet que els vermell-i-negres es van quedar a un punt de jugar la fase d'ascens a Primera, però finalment van caure a la part de permanència. És per això que el tècnic de l'Handbol Sant Cugat B, Joan Cinta, considera que el seu equip es mereix tornar a jugar a Segona.

Joan Cinta

Ens ho mereixíem perquè vam estar a un punt de fer la fase d'ascens. Es va canviar el format i va ser complicat. Podríem fins i tot haver pujat.




El filial santcugatenc començarà la pretemporada el proper 26 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.