El poder de l'Handbol Sant Cugat es fa palès en el primer partit de temporada


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ja va jugar al temporada passada contra el Sabadell / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat ja va jugar al temporada passada contra el Sabadell / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat apallissa el Sabadell Handbol (26-39) en el primer partit de temporada a Lliga Catalana. Els santcugatencs han demostrat el poder d'un equip cridat a lluitar per l'ascens, malgrat que el tècnic, Joan Sancho, ha considerat que els seus jugadors 'no han fet un bon partit'. Els vermell-i-negres han imposat un ritme que els sabadellencs no han pogut seguir, acabant imposant-se de forma còmode.

L'ambiciós projecte de l'Handbol Sant Cugat ha donat el tret de sortida segons les expectatives. I és que els de Joan Sancho no han donat oportunitat a un equip que, a més, tot sembla indicar que enguany patirà per mantenir la categoria. Uns primers minuts igualats han donat lloc a les primeres avantatges visitants, i quan la màquina santcugatenca ha arrencat els de Sabadell ja no els han pogut seguir. La renda a favor dels vermell-i-negres s'ha anat eixamplant fins arribar als 13 gols finals, un resultat que, segons Sancho, és la millor conclusió que pot extreure del partit. Sancho recorda que cal seguir treballant i millorar malgrat la superioritat d'aquesta jornada.

Joan Sancho

Tot i la victòria, queda molta feina per fer i molta millora.


Pel que fa els tres nous fitxatges, l'entrenador de l'Handbol Sant Cugat s'ha mostrat satisfet amb el seu rendiment tot i assegurar que no era el millor escenari per mostrar tot el seu potencial. Els vermell-i-negres debutaran diumenge al pav 3 de la Rambla del Celler rebent el Club Handbol Ràpid Cornellà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.