L'Handbol Sant Cugat resol el partit contra el Sabadell a la segona part

L'Handbol Sant Cugat masculí guanya (38-25) l'Handbol Sabadell en la 14a jornada de Lliga Catalana i es manté com el líder sòlid de la competició. Els de Joan Sancho han pogut compensar els errors en defensa de la primera meitat amb una bona actuació de la línia ofensiva vermell-i-negra a la represa.

L'Handbol Sant Cugat ha començat el partit a mig gas i ha comès errors en defensa que l'ha condicionat durant els primers 30 minuts de partit. L'Handbol Sabadell ha aprofitat l'avinentesa per avançar-se en el marcador i posar les coses difícils al seu rival i ha arribat a la mitja part guanyant per un gol (16-17).

A la represa els santcugatencs han jugat endollats i han deixat enrere els fantasmes de la primera meitat per donar pas a un joc controlat i efectiu. Això ha permès els vermell-i-negres signar un parcial favorable (22-8) i superar amb comoditat el seu rival, acabant el partit amb una diferència de 13 gols (38-25).

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat masculí, Joan Sancho, ha afirmat estar descontent amb la defensa de la primera meitat.

Joan Sancho

Estic descontent de la defensa de la primera meitat perquè ens han fet 17 gols. A la segona part ens han fet 8 gols i això ens ha donat avantatge en atac.

La setmana vinent els vermell-i-negres jugaran a domicili davant el Club Handbol Rapid Cornellà.