L'Handbol SC venç i es jugarà el segon lloc en els últims dos partits


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat femení s'ha assegurat el tercer lloc / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat femení s'ha assegurat el tercer lloc / Font: Handbol Sant Cugat

El conjunt femení de l'Handbol Sant Cugat supera (16-25) el Joventut Handbol la Llagosta i s'assegura matemàticament la tercera posició del grup D de Primera Catalana. Les santcugatenques jugaran contra el Sant Quirze en partit ajornat aquest dijous, i el cap de setmana que ve tancaran la fase regular contra la Salle Montcada. En cas que guanyin els dos enfrontaments les noies de Jordi Martín seran segones i s'asseguraran un lloc a la fase d'ascens a Lliga Catalana.

L'Handbol Sant Cugat femení segueix complint objectius a mesura que passa la temporada. Després de recuperar la il·lusió i el joc de les seves jugadores, Jordi Martín ha complert amb la següent fita, ser entre els primers classificats del seu grup. Els dos millors tercers dels cinc grups que formen la Primera Catalana seran a la següent ronda, i les santcugatenques ja han certificat aquesta plaça.

Malgrat mostrar-se amb tensió durant la primera meitat, en què només han assolit un gol d'avantatge, les vermell-i-negres han augmentat la renda a la represa amb un joc més incisiu, controlant el ritme del matx i deixant-lo vist per sentència. El tècnic de l'equip, Jordi Martín, felicita les seves jugadores per un partit seriós, de molt esforç i treball.

Jordi Martín

La primera part ha estat més fluixa, però la segona ha estat més forta. Cal felicitar les jugadores.


Serà dijous quan les santcugatenques juguin el partit ajornat contra el Sant Quirze B, matx que enfrontarà tercer contra quart. El cap de setmana que ve les de Martín clouran la fase regular rebent el líder, la Salle Montacada. Si superen els dos enfrontaments seran segons i tindran assegurada la plaça en la lligueta de promoció a Lliga Catalana. En cas contrari, caldrà esperar resultats per veure si és un dels dos millors tercers, l'altra possibilitat per ser a la següent fase.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.