El femení de l'Handbol Sant Cugat estrena la fase d'ascens a Sarrià


  • Comparteix:

Les santcugatenques lluitaran per pujar de categoria

Les santcugatenques lluitaran per pujar de categoria

El femení de l'Handbol Sant Cugat ja coneix els rivals de la segona fase de Primera Catalana. L'equip santcugatenc debutarà aquest cap de setmana a la pista de la UE Sarrià. L'Igualada, el Sant Joan Despí, el Tarragona i la Cooperativa Sant Boi són els altres rivals de l'equip de Jordi Martín, que lluitaran per aconseguir una de les dues places que donen dret a disputar el Top 4 per a l'ascens a Lliga Catalana.

Les santcugatenques han quedat enquadrades en el grup A, en un sorteig que ha donat com a resultat dos grups molt igualats i sense clars favorits per ocupar les dues places que classifiquen per al Top 4 i seguir la lluita per l'ascens de la categoria. El primer dels partits arriba aquest cap de setmana a la pista de la UE Sarrià, en horari encara per determinar. Un grup que el tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Jordi Martín, considera igualat tot i que destaca per sobre de la resta dos conjunts, el Sant Joan Despí i la Cooperativa Sant Boi.

Jordi Martín

Hi ha equips com el Sant Joan Despí que s'han reforçat molt per pujar de categoria i també la Cooperativa Sant Boi.


En total seran 10 jornades i els dos primers classificats de cada grup disputaran la fase final d'ascens durant un cap de setmana. Els dos primers pujaran a Lliga Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.