L'Handbol Sant Cugat tanca la Lliga Catalana com a local superant el Vilamajor


  • Comparteix:

El capità, Nacho Álvarez, agraeix el suport de l'afició / Font: Handbol Sant Cugat

El capità, Nacho Álvarez, agraeix el suport de l'afició / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat ha derrotat (34-25) aquest dimecres l'Handbol Vilamajor a la penúltima jornada de Lliga Catalana en un matx que ha servit per celebrar el títol de campions amb l'afició. Els satcugatencs finalitzen invictes el campionat de lliga com a locals on han sumat tots els punts.

L'Handbol Sant Cugat ha convertit en una festa el partit davant l'Hanbdol Vilamajor. Els santcugatencs han guanyat, però amb algunes dificultats. Els visitants han arribat a estar dos gols per damunt en el marcador, però la reacció local no s'ha fet esperar al minut 20. Els vermell-i-negres no s'han deixat sorprendre i marxaven al descans amb parcial favorable de 16 a 10.

A la represa, més intensitat de l'equip de Joan Sancho que s'ha acabat imposant per 34 a 25. El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, destaca l'afició com un dels factors importants per la bona temporada del conjunt.

Davide Bonaccini

L'afició és un jugador més que anima i ajuda sempre l'equip.


En finalitzar el matx els jugadors han donat les gràcies a l'afició a través d'un parlament fet pel capità de l'equip, Nacho Álvarez. Els santcugatencs tancaran la Lliga Catalana dissabte de la setmana vinent a la pista de la Salle Bonanova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.