L'Handbol Sant Cugat participa amb cinc equips al torneig d'Anaitasuna


  • Comparteix:

Imatge de l'infantil A santcugatenc / font:  HSC

Imatge de l'infantil A santcugatenc / font: HSC

L'Handbol Sant Cugat disputa des d'aquest dijous i fins diumenge el 2n Torneig d'Anaitasuna a Pamplona. Els santcugatencs participen amb cinc equips en una competició amb presència d'equips com l'Anaitasuna, el BM Granollers o la Roca entre d'altres.

Els jugadors de l'Handbol Sant Cugat tindran l'oportunitat de veure's les cares contra equips que practiquen un handbol diferent i també contra vells coneguts com són el Granollers o la Roca. Tot i que l'objectiu principal és la convivència dels jugadors i gaudir de l'handbol durant les vacances de Setmana Santa, el director esportiu de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, destaca entre els cinc conjunts vermell-i-negres presents, l'infantil A amb possibilitats d'aconseguir bons resultats en el torneig.

Joan Sancho

Hem ajuntat alguns equips, però més que venir a guanyar venim a passar-ho bé i a competir. L'infantil A és qui té més opcions de fer un bon torneig.


La competició s'inicia aquest dijous a la tarda i les finals tindran lloc diumenge.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.