L'Handbol Sant Cugat jugarà a casa la fase d'ascens a Primera Nacional


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat jugarà la fase d'ascens com a local / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat jugarà la fase d'ascens com a local / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat jugarà la fase d'ascens a Primera Nacional del 16 al 18 de maig al Pav 3 de la Rambla del Celler. Els santcugatencs, campions de Lliga Catalana, tindran com a rivals el Calasancio de la Rioja, el Mata de Jonc balear i Hondarribia basc.

L'Handbol Sant Cugat debutarà divendres 16 de maig contra el campió de les Balears, el Mata de Jonc, dissabte el rival serà el campió de la Rioja, el Calasancio i diumenge el subcampió del País Basc, l'Hondarribia. L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, destaca la dificultat de l'Hondarribia i del Calasancio.

Joan Sancho

El Calasancio és un rival que sempre juga la fase d'ascens i l'Hondarribia jugar en una lliga molt competitiva.



Sancho també destaca que el fet de jugar com a locals és molt positiu. Cal recordar que l'Handbol Sant Cugat ha guanyat tots els partits disputats al Pav 3 de la Rambla del Celler a la Lliga Catalana. L'entrenador santcugatenc creu que el factor pista pot ajudar a decidir els partits.

Joan Sancho

Volíem jugar com a locals la fase d'ascens i ho hem aconseguit.


La resta de les seus de la fase d'ascens són Sant Joan Despí, Pontevedra, Granada, Ciudad Real i Guipúscoa. Els de Joan Sancho tenen 15 dies per preparar la fase d'ascens i aquest vespre juguen la segona jornada de la Copa Catalana davant l'Esplugues, de Primera Nacional.















  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.