El Centre Hípic Can Caldés acull el campionat de Catalunya de salts d'obstacles


  • Comparteix:

Els dos propers caps de setmana tindrà lloc a Sant Cugat el Campionat de Catalunya de salt d'obstacles, que es va haver de suspendre el mes passat a causa del mal temps. Genets de totes les categories competiran per aconseguir el campionat.

El Centre Hípic Can Caldés de Sant Cugat acollirà aquest campionat on es decidiran els millors saltadors d'obstacles de Catalunya. Més de 70 participants es disputaran el títol. Durant el primer cap de setmana, es disputaran les categories Absolut i Poltres, en les quals hi competiran genets de gran renom. Així ho explica Mercedes De Aísa, directora de l'hípica Can Caldés.

Mercedes De Aísa

Hi participaran genets de gran renom en l'àmbit nacional


S'espera que mentre duri la competició hi hagi una gran afluència de públic, ja que el campionat resulta molt atractiu. Els genets i els seus cavalls han de superar una sèrie d'obstacles de diferents dificultats i grups, que es diferencien per alçades, que oscil·len entre el metre 10 i el metre 60 centímetres. Això fa que les proves resultin espectaculars. Mercedes De Aísa creu que per una ciutat com Sant Cugat és molt important acollir aquesta mena de competicions.

Mercedes de Aísa

Acollir un campionat de Catalunya és molt important per una ciutat com Sant Cugat



El segon cap de setmana serà el torn dels alevins, cadets, juvenils i joves genets, entre els quals hi haurà força participació santcugatenca. Les proves començaran a les 10 del matí i acabaran al voltant de les 7 de la tarda. En acabar les proves dels diumenges, es farà l'entrega de premis als guanyadors.
De cara a l'any que ve, el Club Hípic Can Caldés ha demanat organitzar el Campionat d'Espanya de Ponys, una de les proves més importants del món del cavall.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.